The Ultimate Guide To sapanca bungalov fiyatları

Wiki Article

Tabiat ananın içi geniş kollarına kendinizi bırakarak zihninizi ve bedeninizi canlandırmak istiyorsanız Sapanca otelleri sizleri bekliyor.

Kaparonun 2 sayaç içre yatırılmaması yerinde Book4stay müşteriye olgun vermeden ön rezervasyonu iptal ika, aynı dinlence konutunu çıbankasına rezerve ika hakkını saklı tutar.

Siz de konforlu bir bungalov tatili salgılamak isterseniz Olympos Village'ı  tercih edebilirsiniz. Değer`s Tree Houses ise yeniden bungalov evler ile ihtimam veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize doğru olmayı tercih ediyorsanız Kıymet`s Tree Houses’ı tercih edebilirsiniz. 

Konuta giriş saatinin burada belirtilenden farklı olması durumu, hane sahibinin talebine göre bileğişlemmekte olup bu yön ayırtma yapmış olduğunız sitemizin ev sayfasında belirtilmiştir. Mesken sahiplerinin müsaitlik durumlarına bakılırsa ev giriş-çıkış saatleri konuttan konuta bileğmeslekebilmektedir.

şık fiyatlı Sapanca bungalov hediye seçenekleri hem bütçenizi zorlamayacak alımlı fiyatlarıyla nazarıitibar çekerken hem bile sunduğu nitelikli hizmetlerle memnuniyetinizi esenlamaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve alakalı diğer kanun hükümlerine reva olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin resen veya talebiniz üzerine cihetımızca silinir, yasak edilir veya anonim hâle getirilir.

Yegâne gecelik kiralama üzerine yapılan rezervasyon iptallerinde ise sapanca bungalov rastgele bir değer iadesi binalmayacaktır.

İstanbul’a doğru gezilecek yerler listesinin en başında kâin bungalov Ağva, nehir kenarında konumlanan bungalov evler ile göz kamaştırıcı bir hafta sonu tatili yapabileceğiniz sapanca bungalov destinasyonlardan. Özellikle arkadaş gruplarının tercihi olan bungalov evlerde birbirinden okşayıcı ve şen aktivite devamı için tıklayın alanları kurulmuş.

Eşsiz göl manzarasına iye Sapanca’da muhafazakâr villaların cepheı saf, balayı villaları da mahal alıyor.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında ustalıklenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Bu eşsiz dinlenme deneyimiyle müşterek, Sakarya'nın büyük doğkakımını aptalfetme fırsatı da elde edersiniz. Sapanca Gölü'nün eşsiz manzarasına iye olan bungalov evler, göle yakın konumlarıyla size göz kamaştırıcı bir göl manzarası sunar.

Müşterinin konuttan erken ayrılması ve yoğunluk yüz konutun denetleme edilememesi durumlarında aldatmaınan karşılık hane yoklama edildikten sonra yeniden hane sahibi aracılığıyla müşterinin adına gönderilecektir. Depozitonun konutta oluşan hasarı alınlamaması yerinde yasal yollara saksıvurulacaktır.

Hasar depozitosu hileınmayan konutta oluşan hasar midein fevkda da izah edildiği üzere, oluşan hasarın güncel fiyatı + kdv olarak toplama edilir.

4) Mesken detay sayfasında; konutun plaj, restoran bungalov ve market kabilinden çeşitli merkezlere olan uzaklığı ortalama olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesuliyetli tutulamaz.

Report this wiki page